Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Iets te vieren?

Iets te vieren ?

Voor het gemak bieden wij een aantal arrangementen, maar dit is lang niet alles wat wij te bieden hebben. Heeft u dus iets te vieren, neem gerust contact met ons op.

Ieder feest is anders en wij doen er alles aan om samen met u uw feest op maat te maken. Wij spreken alle mogelijkheden graag met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op met vaste prijsafspraak.

Privé feestje ?

Iets te vieren privé ? Bij restaurant Schokland doen we meer dan uw feest een mooie locatie bieden. Onze ervaren medewerkers staan klaar om uw gehele planning voor uw feest of bruiloft uit handen te nemen. Ons team staat volledig voor u klaar om uw wensen om te zetten naar werkelijkheid. Ook kan uw dag mooi gecombineerd worden met een bezoek aan het museum, een wandeling over het eiland of een vertelling door Jannetje!

Zakelijke gelegenheid ?

Zakelijk valt er vaak ook genoeg te organiseren. Denk hier bij aan een personeelsfeest, een brainstormsessie, een zakelijke lunch of bv een diner voor uw zakelijke relaties. Hier bieden wij dieverse arrangementen voor. Informeren is zeker de moeite waard.

 

Bekijk de particuliere, of de zakelijke pagina.