Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
BBQ, Beer & Bluesfestival

Zakelijk

“Wat een fantastische dag hebben wij gehad op het eiland Schokland. Zowel de faciliteiten, activiteiten en catering wensen zijn super verlopen. Ook namens mijn team bedankt voor het perfect verzorgen van onze “poldersessie dag”. Vooral de Lichtwachterswoning beviel ons als locatie erg goed, voor herhaling vatbaar.”

Deze recensie van een gast zegt eigenlijk alles. Wij zullen in samenwerking met het museum er alles aan doen om van uw dag vooral een nuttige/effectieve en productieve dag te maken mocht dat nodig zijn.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij ons in het restaurant, de lichtwachterswoning of misschien wel de kerk voor een mooie presentatie aan uw relaties.

Kerst op Schokland

Een onvergetelijk feest op een idyllische locatie

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het vieren van de feestdagen met je collega’s en zakenpartners. Als je op zoek bent naar een unieke en sfeervolle locatie voor je zakelijke kerstborrel, hoef je niet verder te zoeken dan Schokland. Gelegen in in de Noordoostpolder, biedt Schokland de perfecte setting voor een onvergetelijk kerstfeest.

DE MAGIE VAN voormalig eiland Schokland

Restaurant Schokland is een bijzondere locatie die zich onderscheidt door zijn rustieke charme en adembenemende uitzichten over wat ooit de Zuiderzee was. Deze idyllische plek biedt de perfecte achtergrond voor een zakelijke kerstborrel die je gasten nooit zullen vergeten.

EEN UNIEKE LOCATIE

De locatie zelf is een van de grootste troeven van restaurant Schokland. Omringd door de rustige serene polderomgeving en het groene Schokker Bos, ontsnapt je gezelschap aan de drukte van de stad en wordt ondergedompeld in een oase van rust en schoonheid. En juist deze serene omgeving van Schokland creëert de ideale sfeer voor een ontspannen en gezellig kerstfeest.

CULINAIRE VERWENNERIJ

Een zakelijke kerstborrel is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Onze getalenteerde chef-koks bereiden een uitgebreid kerstmenu met culinaire hoogstandjes om je gasten te verwennen. Van smakelijke voorgerechten tot verrukkelijke desserts, van luxe hapjes tot een winter BBQ, we zorgen ervoor dat elk gerecht een culinair hoogtepunt is.

EEN COMPLEET PAKKET

Bij restaurant Schokland begrijpen we dat het organiseren van een zakelijke kerstborrel tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we een compleet pakket aan, en geven we je alle gelegenheid tot het houden van een zakelijk kerst evenement. We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij en je team zich kunnen concentreren op het genieten van het feest.

RESERVEREN BIJ restaurant Schokland.

Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor je zakelijke kerstborrel, hoef je niet verder te zoeken dan restaurant Schokland. Met zijn idyllische setting, sfeervolle kerstdecoraties en culinaire verwennerij biedt restaurant schokland alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feest.

Wacht niet te lang om te reserveren, want de beschikbaarheid voor kerstborrels vult snel. Neem vandaag nog contact op met ons! Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het plannen van een kerstfeest dat je gasten nog jaren zullen herinneren.

Kies voor restaurant Schokland voor je zakelijke kerstborrel en maak van deze feestdagen een speciale en betekenisvolle gelegenheid voor jouw bedrijf. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het voormalig eiland Schokland voor een magische kerstviering.