Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Arrangementen

Arrangementen

Klassiek Arrangement:
In combinatie met onze collega’s van het museum organiseren wij regelmatig leuke dingen.
Geniet bijvoorbeeld van een prachtig ‘Klassiek Concert’ en reserveer daar een heerlijk ‘Schokkeruurtje’ bij. Een arrangement in de vorm van koffie/thee/gebak kan natuurlijk ook.
Dit is heel makkelijk te doen via; https://www.museumschokland.nl/agenda/

Een heel lekker kopje soep naar keuze, een broodje kroket en een kleine uitsmijter. Natuurlijk is er ook een vegetarische optie!

Trouwen op Schokland:
Dat onze kerk op het museum terrein DE locatie is om elkaar het ja woord te geven is een understatement. Daar de kerk op het museum terrein staat huurt u de kerk ook bij het museum, zij beheren de agenda van het kerkje. Diverse arrangementen hebben wij samengesteld voor elke invulling van uw dag.

Mochten er catering wensen aan te pas komen dan verzorgen wij deze exclusief voor u.

Ruim 100 keer per jaar word het JA woord hier uitgesproken met voorafgaand of nadien invulling betreffende catering wensen. Wat te denken van: heerlijk vers belegde luxe broodjes en een heerlijk kopje soep voorafgaand aan de ceremonie, even op krachten komen/een “proost” moment gelijk na het verlaten van de kerk onder de kastanjeboom/ een heerlijk diner in welke vorm dan ook in ons mooie restaurant of misschien wel een feest op de Noordpunt bij de prachtige Lichtwachterwoning. Wij verzorgen het graag voor u.

Rondleidingen:
Leer Museum Schokland beter kennen met een rondleiding. Een ervaren rondleider kan verdiepende informatie bieden, leuke anekdotes vertellen en uw vragen beantwoorden. Een familiedag, personeelsuitje of op pad met een vriendengroep? Geef kleur aan uw museumbezoek met een deskundige rondleider.

De rondleiding is mogelijk in het Nederlands, Duits of Engels.

 

Jannetje:
De Schokkers, de oorspronkelijke eilandbewoners, leefden jarenlang op het eiland. Janny Rieff kent vertelt de verhalen van de Schokkers, zij is een Schokker nazaat. Ze kruipt in de huid van haar grootmoeder Jannetje Mijmert terug in de tijd. De tijd dat de Schokkers nog op het eiland leefden. Toen het er nog de woeste Zuiderzee was. Te boeken via het restaurant
OM de beleving van u en uw gasten compleet te maken is dit een leuke activiteit binnen uw dag.

DE MAGIE VAN voormalig eiland Schokland

Restaurant Schokland is een bijzondere locatie die zich onderscheidt door zijn rustieke charme en adembenemende uitzichten over wat ooit de Zuiderzee was. Deze idyllische plek biedt de perfecte achtergrond voor een zakelijke kerstborrel die je gasten nooit zullen vergeten.

EEN UNIEKE LOCATIE

De locatie zelf is een van de grootste troeven van restaurant Schokland. Omringd door de rustige serene polderomgeving en het groene Schokker Bos, ontsnapt je gezelschap aan de drukte van de stad en wordt ondergedompeld in een oase van rust en schoonheid. En juist deze serene omgeving van Schokland creëert de ideale sfeer voor een ontspannen en gezellig kerstfeest.

CULINAIRE VERWENNERIJ

Een zakelijke kerstborrel is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Onze getalenteerde chef-koks bereiden een uitgebreid kerstmenu met culinaire hoogstandjes om je gasten te verwennen. Van smakelijke voorgerechten tot verrukkelijke desserts, van luxe hapjes tot een winter BBQ, we zorgen ervoor dat elk gerecht een culinair hoogtepunt is.

EEN COMPLEET PAKKET

Bij restaurant Schokland begrijpen we dat het organiseren van een zakelijke kerstborrel tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we een compleet pakket aan, en geven we je alle gelegenheid tot het houden van een zakelijk kerst evenement. We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij en je team zich kunnen concentreren op het genieten van het feest.

RESERVEREN BIJ restaurant Schokland.

Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor je zakelijke kerstborrel, hoef je niet verder te zoeken dan restaurant Schokland. Met zijn idyllische setting, sfeervolle kerstdecoraties en culinaire verwennerij biedt restaurant Schokland alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feest.

Wacht niet te lang om te reserveren, want de beschikbaarheid voor kerstborrels vult snel. Neem vandaag nog contact op met ons! Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het plannen van een kerstfeest dat je gasten nog jaren zullen herinneren.

Kies voor restaurant Schokland voor je zakelijke kerstborrel en maak van deze feestdagen een speciale en betekenisvolle gelegenheid voor jouw bedrijf. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het voormalig eiland Schokland voor een magische kerstviering.

 

Verhuur en vergaderingen:
Voor verhuur en vergaderingen verwijzen wij u graag door naar de zakelijke pagina op onze website.