Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Arrangementen

Trouwen op Schokland:
Dat onze kerk op het museum terrein DE locatie is om elkaar het ja woord te geven is een understatement. Daar de kerk op het museum terrein staat huurt u de kerk ook bij het museum, zij beheren de agenda van het kerkje.

Mochten er catering wensen aan te pas komen dan verzorgen wij deze exclusief voor u.

Ruim 100 keer per jaar word het JA woord hier uitgesproken met voorafgaand of nadien invulling betreffende catering wensen. Wat te denken van: heerlijk vers belegde luxe broodjes en een heerlijk kopje soep voorafgaand aan de ceremonie, even op krachten komen/een “proost” moment gelijk na het verlaten van de kerk onder de kastanjeboom/ een heerlijk diner in welke vorm dan ook in ons mooie restaurant of misschien wel een feest op de Noordpunt bij de prachtige Lichtwachterwoning. Wij verzorgen het graag voor u.

 

Rondleidingen:
Leer Museum Schokland beter kennen met een rondleiding. Een ervaren rondleider kan verdiepende informatie bieden, leuke anekdotes vertellen en uw vragen beantwoorden. Een familiedag, personeelsuitje of op pad met een vriendengroep? Geef kleur aan uw museumbezoek met een deskundige rondleider.

De rondleiding is mogelijk in het Nederlands, Duits of Engels.

 

Jannetje:
De Schokkers, de oorspronkelijke eilandbewoners, leefden jarenlang op het eiland. Janny Rieff kent vertelt de verhalen van de Schokkers, zij is een Schokker nazaat. Ze kruipt in de huid van haar grootmoeder Jannetje Mijmert terug in de tijd. De tijd dat de Schokkers nog op het eiland leefden. Toen het er nog de woeste Zuiderzee was. Te boeken via het restaurant
OM de beleving van u en uw gasten compleet te maken is dit een leuke activiteit binnen uw dag.

 

Verhuur en vergaderingen:
Voor verhuur en vergaderingen verwijzen wij u graag door naar de zakelijke pagina op onze website.

 

Arrangementen:
Geniet van onze heerlijke wandelarrangementen.
Ga er samen gezellig op uit en geniet van het prachtige uitzicht, de fijne natuur, een lekker kopje koffie en een uitgebreide lunch.
Boek uw arrangement via de website van onze collega’s van Museum Schokland, www.museumschokland.nl
Graag tot ziens!

 

Arrangement Lichtwachter
Wandelroute + entree museum + kopje koffie/thee met een lekker stukje Schokkerbrok + lunch in ons restaurant of op het terras
€ 29,50 p.p.

 

Arrangement Emmeloord
Wandelroute + entree museum + kopje koffie/thee met een lekker stukje Schokkerbrok + lunch in ons restaurant of op het terras + na afloop een lekker borrel met bitterballen
€ 36,- p.p.

 

Inhoud lunch in het restaurant of op terras:
2 gangen lunch, kopje soep vooraf, daarna keuze uit 3 salades.
Dit is exclusief drankjes.

 

Inhoud borrel op terras:
Drankje naar keuze (1 p.p.) + 4 bitterballen per persoon, inclusief mosterd.