Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Welkom bij Restaurant Schokland

Welkom!! Leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Ons restaurant is 6 dagen per week geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Voor op de agenda; Schokland Culinair editie 2 "Winterse sferen". Deze keer op zaterdag 16 december. Voor meer informatie "Schokland Culinair".

Contact & Route 

Goed
Gebaseerd op 137 recensies
Arian van der Pijl
Arian van der Pijl
15/06/2023
Zonnig terras als voorbode voor museumbezoek, startend met een cappuccino. Prima bediening.
Anja Ruiten
Anja Ruiten
10/06/2023
Lekker gegeten leuk vriendelijk personeel
Marian
Marian
02/06/2023
Het nieuwe veggan brood met hummus en geroosterde groente was heerlijk! Aanrader ?
Reitze Bierma
Reitze Bierma
13/05/2023
Goede service vriendelijk personeel.
Lenie Schreurs
Lenie Schreurs
06/05/2023
Vandaag een top dag gehad, zon overgoten, onze dag kon niet meer stuk!! Met liefelijke schoonzus naar de Scandinavische Markt bij Museum Schokland geweest. 09.55 begonnen met een cappuccino en een verrukkelijke Schokkerbrok (Crumble met bosvruchten) 12.00u de lunch, heerlijke wraps met ei, bieslook en lente-ui, werkelijk, erg lekker klaar gemaakt!! Het eten, de service én de sfeer, DIK 5 sterren!! De markt was niet groot, maar er was genoeg te zien en te doen, hele leuke workshops!! Er was zelfs een heel Viking dorp na gebouwd, schitterend om te zien én vooral om de sfeer mee te maken....!! De dag afgerond met een heerlijke Latte Macchiato!! Deze Scandinavische Markt is elk jaar in mei te bezichtigen, zeker de moeite waard!!

  Restaurant Schokland

Op het mooie Schokland zijn wij voor u een rustpunt/oplaadpunt. Wij serveren goede koffie, lekker huisgemaakt gebak en een rijkelijke lunch. Daarnaast zijn wij DE locatie om uw feest te organiseren. Nieuwsgierig geworden? Neem zeker contact met ons op.

Met gastvrije groet,

Team Restaurant Schokland.